Social Media Benchmark Europe-DK 2010/11

Landsdækkende undersøgelse

Download rapporten

Networked Business FACTBOOK 2012-13

150 organisationer har i samarbejde med SocialSemantic været med til at skabe den hidtil største undersøgelse af danske organisationers brug af Sociale medier, Mobile/Apps og Cloud.

Det ”koster” et sign up til SocialSemantics nyhedsbrev at downloade rapporten.

Go' læselyst – 150 organisationer og SocialSemantic

DOWNLOAD:

Email:

(Har du tidligere hentet rapporten, så indtast din e-mail adresse og klik her for at hente dine oplysninger.)

Branche:


Interesseområder:

Primære ansvarsområde:

(Hold <Ctrl> nede for at markere flere valgmuligheder)

Din region:


Projektet drives af din interesse

Jo flere folk der bruger af tal og viden fra projektet – jo lettere bliver det for os at holde projektet kørende baseret på støtte fra sponsorer og projektpartnere.

Vi har nedenstående samlet en række tilbud til dig som vi håber og tror, kan være til gavn. Din markering af interesse fortæller os hvad vi skal arbejde videre med og prioritere i vores fremtidige arbejde.

Sæt kryds ved de tilbud du er interesseret i. Så modtager du en uforpligtende mail, der beskriver de konkrete tilbud.Trykte FACTBOOK Rapporter (til de hurtige)

I år har Sitecore sponsoreret tryk af rapporten FACTBOOK 2012, så du blot skal betale portoen. Hvis du vil modtage en trykt version / et virksomhedssæt af rapporten, så markér her.

Kom med i en virtuel ERFA-gruppe

Vi du gerne matches op med ligesindede i en virtuel ERFA-gruppe hvor I hjælper hinanden på vej, så markér her. Grupperne ledes af praktikere med erfaring fra arbejdet med community management og sociale medier.

WAKE-UP-CALL seminar for din virksomhed

Skal du kickstarte Networked-Social-Business initiativer i din organisation? Så få SocialSemantic ud og afholde et seminar i din organisation med afsæt i FACTBBOK 2012 rapporten og evt. specifikke udtræk fra din organisations branche. Interesseret - så markér her.

Branchespecifik rapport

Har du interesse i at modtage en branchespecifik rapport, hvor konklusioner, cases og anbefalinger samles med fokus på netop din branches muligheder og problemstillinger, så markér her.

Deltag i et FACTBOOK 2012 arrangement

Året igennem vil der blive afholdt arrangementer med fokus på præsentation af konklusionerne fra FACTBOOK 2012 – er du interesseret i at deltage i et sådan arrangement - så markér her.

Vil du være en del af SocialSemantics faste spørgepanel?

Vi arbejder på at oprette et fast spørgepanel som vi løbende kan trække på ifbm. mindre rundspørger omkring aktuelle emner. Vil du høre mere, marker her
(ps. vi skal nok finde en god måde at belønne dig for dit arbejde under vejs :-))

Hvad respondenter siger om undersøgelsen ...


STØT PROJEKTET ved at dele det! ...

Hjælp os med at skabe opmærksomhed omkring projektet og resultaterne ved at dele dem i dit netværk! Projektet lever af din opmærksomhed –

Så et ”LIKE” og deling fra dig - hjælper os på vej ;-)

DEL HER: