Social Media Benchmark Europe-DK 2010/11

Landsdækkende undersøgelse

Download rapporten

Brancherapport: Sociale Medier i Detailbranchen

Dansk Erhverv har i samarbejde med SocialSemantic skabt rapporten: Sociale medier i Detailbranchen. Rapporten favner både en teoretisk tilgang til emnet, såvel som en række konkrete erfaringsbaserede tips til at komme godt i gang.

Det ”koster” et sign up til SocialSemantics nyhedsbrev at downloade rapporten.

Go' læselyst – Dansk Erhverv og SocialSemantic

DOWNLOAD:

Email:

(Har du tidligere downloadet rapporter af SocialSemantic, så indtast din e-mail adresse og klik udenfor email feltet, og så vil vi automatisk hente dine data. Opdater gerne dine data hvis nødvendigt)

Branche:


Interesseområder:

Primære ansvarsområde:

(Hold <Ctrl> nede for at markere flere valgmuligheder)

Din region:


Projektet drives af din interesse

Jo flere folk der bruger af tal og viden fra projektet – jo lettere bliver det for os at holde projektet kørende baseret på støtte fra sponsorer og projektpartnere.

Vi har nedenstående samlet en række tilbud til dig som vi håber og tror, kan være til gavn. Din markering af interesse fortæller os hvad vi skal arbejde videre med og prioritere i vores fremtidige arbejde.

Sæt kryds ved de tilbud du er interesseret i. Så modtager du en uforpligtende mail, der beskriver de konkrete tilbud.Trykte FACTBOOK Rapporter

Er du interesseret i Networked Business (Social Media, Mobile og Cloud)? Sitecore har sponsoreret trykte udgaver af rapporten FACTBOOK 2012/13, så du blot skal betale portoen. Hvis du vil modtage en trykt version / et virksomhedssæt af rapporten, så markér her.

Kom med i en virtuel ERFA-gruppe

Vil du gerne matches op med ligesindede i en virtuel ERFA-gruppe hvor I hjælper hinanden på vej, så markér her. Grupperne ledes af praktikere med erfaring fra arbejdet med community management og sociale medier.

WAKE-UP-CALL seminar for din virksomhed

Skal du kickstarte Networked-Social-Business initiativer i din organisation? Så få SocialSemantic ud og afholde et seminar i din organisation med afsæt i FACTBBOK 2012/13 rapporten og evt. specifikke udtræk fra din organisations branche. Interesseret - så markér her.

Deltag i et FACTBOOK 2012/13 arrangement

Året igennem vil der blive afholdt arrangementer med fokus på præsentation af konklusionerne fra FACTBOOK 2012/13 – er du interesseret i at deltage i et sådan arrangement - så markér her.

Vil du være en del af SocialSemantics faste spørgepanel?

Vi arbejder på at oprette et fast spørgepanel som vi løbende kan trække på ifbm. mindre rundspørger omkring aktuelle emner. Vil du høre mere, marker her
(ps. vi skal nok finde en god måde at belønne dig for dit arbejde under vejs :-))

Hvad respondenter siger om undersøgelsen ...


STØT PROJEKTET ved at dele det! ...

Hjælp os med at skabe opmærksomhed omkring projektet og resultaterne ved at dele dem i dit netværk! Projektet lever af din opmærksomhed –

Så et ”LIKE” og deling fra dig - hjælper os på vej ;-)

DEL HER: